Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wordt Tecmo overgenomen door Square Enix?

Spannende tijden voor Tecmo, want Square Enix heeft interesse getoond in een overname van de ontwikkelaar van onder andere Dead or Alive en Ninja Gaiden.

Square Enix heeft bod gedaan op Tecmo's aandelen dat met 30% boven de huidige beurswaarde uitstijgt. Dit bod geldt echter tot 4 september en met de overname is zo'n 139 miljoen euro gemoeid. Hoe Tecmo zal reageren zullen we komen week te weten komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?