Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Wordt Diablo 3 aangekondigd in lente 2008?

In 2000 bracht Blizzard Entertaiment het tweede deel van de fantasy RPG Diablo op de markt. Nu, zeven jaar later en meerdere geruchten rijker, is er een nieuw gerucht naar buiten gekomen rondom Diablo 3. Er wordt beweerd dat Diablo 3 in 2008 wordt aangekondigd.

Industry Insider Surfer Girl is de bron van dit gerucht. Wat nog meer beweerd wordt, is dat de aankondiging mogelijk in lente van 2008 plaats zal vinden. Of we dit alles echt serieus moeten nemen? We houden het hier bij Gameliner in ieder geval in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?