Wordt de Wii MotionPlus compatible met oudere Wii games?

Een woordvoerder van Nintendo heeft meegedeeld dat de Japanse ontwikkelaar nog geen plannen heeft om de oudere Nintendo Wii games compatible te maken met de Wii MotionPlus. Met deze accessoire worden de bewegingen met de controller beter geregistreerd.

Games als Red Steel 2 en Virtua Tennis 2009, die nog moeten uitkomen, maken wel gebruik van de Wii MotionPlus. Voorlopig ziet Nintendo de Wii MotionPlus nog als optionele hardware.

Wii MotionPlus accessory is only for games that are designed to make use of its abilities. Wii MotionPlus is an optional accessory for developers and players who want to further refine their game experience. There are currently no plans to make it compatible with existing non-Wii Motion Plus enabled titles.

De Wii MotionPlus is vanaf 12 juni verkrijgbaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?