Word zelf autocoureur met de MP Motorsport competitie

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 00:02

Als je er altijd al van hebt gedroomd om een autocoureur te worden dan is die kans nu dichterbij dan ooit. MP Motorsport organiseert namelijk de MP Motorsport competitie, waaraan iedereen zonder racelicentie mag meedoen.

Voor velen lijkt het rijden in een raceauto een ver-van-je-bed-show, maar het is misschien wel eenvoudiger te realiseren dan je denkt. MP Motorsport heeft een opzet voor een nieuwe competitie bedacht, waarbij de winnaars kans maken op een volledig verzorgd raceseizoen in de Formule 4 of Ford Fiesta Sprint Cup. Je kunt je ervoor aanmelden als je tussen de zeven en zestig jaar oud bent, zelfs als je alleen ervaring hebt met het spelen van racegames. De competitie is opgedeeld in vier leeftijdscategorieën. Alle deelnemers bij elkaar zorgen met hun inschrijfgeld voor de prijzenpot en de winnaars worden dus een seizoen lang coureur. Voor de categorieën tot zestien jaar betekent dit een seizoen op de kartbaan, vanaf zestien rijd je - afhankelijk van je lengte - een seizoen lang in de Formule 4 of Ford Fiesta Sprint Cup.

Foto: MP Motorsport

Aanmelden kan vanaf nu via de website van MP Motorsport, maar daarvoor moet je wel een duit in het zakje doen. Het inschrijfgeld bedraagt namelijk 6050 euro per persoon.

Bron: MP Motorsport
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord