Word gewoon zelf president met The Political Machine 2008

Vind jij dat Obama en McCain maar wat aanrommelen met die verkiezingen in Amerika, en denk jij dat je het eigenlijk veel beter kan? Dan is nu jouw kans om dat te laten zien in de game The Political Machine 2008.

In dit spel kun je in de huid kruipen van één van de presidentskandidaten, of zelf een heel nieuw karakter maken die aan de kant van de Democraten of Republikeinen een gooi kan doen naar het presidentschap. Je krijgt in de game te maken met campagnes, televisiedebatten en moet met behulp van dit soort dingen zorgen dat je de meeste stemmen krijgt als het erop aan komt.

The Political Machine 2008 komt uit op 17 oktober 2008 en is alleen beschikbaar voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?