Woordenboek Scribblenauts lekt uit

Scribblenauts is een game voor de Nintendo DS waarbij je puzzels dient op te lossen door namen van voorwerpen op te schrijven. Zo'n voorwerp verschijnt vervolgens in het speelveld en heeft een bepaalde interactie met de omgeving.

De gein zit hem dan ook in het uitproberen van verschillende voorwerpen en het je laten verrassen door de uitwerking van dat voorwerp in de verschillende levels.

Nu is de volledige lijst met voorwerpen die in Scribblenauts toegepast kunnen worden uitgelekt. De lijst bestaat uit maar liefst 22.802 woorden en is hier te vinden.

Bedenk voordat je klikt wel of je niet liever zelf achter de ontelbare mogelijkheden van Scribblenauts wilt komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?