Wolfenstein 3D bevestigd voor Xbox Live Arcade

Liefhebbers van nostalgie, konden al eerder op de Xbox 360 aan de slag met Doom en Marathon, beiden klassieke titels verkrijgbaar via Xbox Live Arcade. id Software wil nu het plaatje compleet maken, door de klassieker Wolfenstein 3D naar Xbox Live Arcade te brengen.

De informatie kwam stilletjes naar voren, via de productpagina van de officiële
Xbox site. Er zal ongetwijfeld meer bekend worden hierover op de aankomende E3. Er wordt zelfs gesuggereerd, dat deze titel uitgebracht wordt tijdens de E3. Dit omdat id al eerder Doom uitbracht, tijdens Microsoft's X06 Event in 2006; ook is er nog de vraag of ze deze titel ook naar de PlayStation Store zullen brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?