Wolfenstein 2 weken later

Weer een game die toegevoegd kan worden aan het rijtje 'uitgesteld'. Dit maal gaat het om de game Wolfenstein. De game zou oorspronkelijk verschijnen op 7 augustus, maar de release is twee weken uitgesteld. Een woordvoerder van Activision vertelde het volgende:

In order to facilitate a simultaneous global release window for id Software's Wolfenstein, Activision has realigned the game's release date for the week beginning August 17th.

Wolfenstein arriveert nu dus pas op 17 augustus op de Xbox 360, PC en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?