Check hier alle PlayStation State of Play content

Woensdag twee maal arcade voor Xbox 360

Morgen verschijnen er, in het teken van de 'Summer of Arcade' campagne van Microsoft, weer twee nieuwe Xbox Live Arcade games. De een is de tweede episode van Watchmen: The End is Nigh, de ander luistert naar de naam NBA 2K10: Draft Combine.

In het tweede en waarschijnlijk laatste deel van Watchmen kun je verder gaan waar je avontuur in het eerste deel tot een halt werd geroepen. In de content voor NBA 2K10 kun je zelf een basketbalspeler maken, om hem vervolgens zo goed mogelijk te trainen. Hierna kun je hem importeren in de volledige versie van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?