Woensdag een nieuwe Nindies Showcase

Zojuist heeft Nintendo aangekondigd komende woensdag een nieuwe Nindies Showcase uit te zenden. De presentatie is, zoals altijd tijdens een Nindies Showcase, volledig gericht op indie games.

Deze week vindt de Game Developers Conference plaats en Nintendo draagt graag een steentje bij aan de aandacht voor ontwikkelaars deze week. De Nindies Showcase van komende woensdag neemt volgens Nintendo zo'n dertig minuten in beslag. Nintendo zet groots in op onafhankelijke ontwikkelaars en heeft aangegeven tussen de twintig en dertig indie games per week toe te willen voegen aan de eshop. Dat aantal lijken ze momenteel aardig waar te maken. Welke games aan bod komen tijdens de presentatie heeft Nintendo nog niet bekendgemaakt.

De Nindies Showcase is aanstaande woensdag vanaf 17:00 uur live te volgen in bovenstaande video.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?