Check hier alle PlayStation State of Play content

Witte PS3 Slim met grotere HD bevestigd in Japan

Zojuist heeft Sony Japan een nieuwe PlayStation 3 Slim model aangekondigd. Het gaat hier om de PlayStation 3 Slim Classic White en komt vooralsnog alleen in Japan uit op 29 juli van dit jaar.

De nieuwe PlayStation 3 Slim Classic White model zal verkrijgbaar zijn met 160GB of 320GB Hard Disk.

De 160GB moet net zo duur zijn als de 120GB HD en de 320GB moet 2.000 yen gaan opbrengen, omgerekend is dit 399 Euro.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?