WipEout op een schijfje

Het zat er al enige tijd aan te komen, maar nu is het eindelijk officieel bekendgemaakt: WipEout HD zal worden uitgebracht op Blu-ray. Bovendien zal het schijfje ook de uitbreiding WipEout HD: Fury bevatten.

In het Verenigd Koninkrijk zal de game vanaf 16 oktober voor 19,99 Pond verkrijgbaar zijn, dus een aantrekkelijke prijs van rond de 20 euro bij ons is niet ondenkbaar. Hoe dan ook zullen we hem bij Gameliner tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop gaan aanbieden.

Houd Gameliner dus in de gaten voor een releasedatum.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?