WipeOut krijgt game

De TV show WipeOut krijgt zijn eigen game. Wanneer de game uitkomt is echter nog niet onbekend, maar de game zal verschijnen op de Wii en DS en zal de stemmen van de originele presentatoren John Anderson, John Henson en verslaggeefster Jill Wagner gebruiken.

Voor de gene die WipeOut niet kennen. WipeOut is een TV show waarbij er verschillende parkoersen af moeten worden gelegd in een zo snel mogelijke tijd en waarbij je tegenstanders moet dwarszitten zodat jij wint.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?