WipEout HD Fury

  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

WipEout HD is toch niet zo snel

WipEout HD is vertraagd door een technisch probleempje, maar Sony hoopt alsnog dat de game eind dit jaar nog kan uitkomen.

There is a specific technical problem with WipEout that we have to solve. I can't go into details but it is a really, really tricky technical problem that no region has been able to solve at the moment. I think it will come out before the end of the year but it is something that was just very difficult to get to grips with.

WipEout HD heeft acht tracks van de PSP-games, downloadable content en de makers proberen het ook op zestig frames per seconde op 1080p te laten lopen.

Benieuwd naar meer over deze game? Check Gameliner dan regelmatig voor nog meer nieuws over WipEout HD.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?