Winterspelen nu al een succes voor Mario & Sonic

De echte Winterspelen zijn nog in volle gang, maar SEGA kan alvast concluderen dat hun Spelen geslaagd zijn. De uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat hun game Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen al meer dan zes miljoen keer verkocht is sinds de release in oktober vorig jaar. De CEO van SEGA, Mike Hayes, is er maar wat blij mee.

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games is one of the leading third party games for Wii and DS and we were confident the title would have longevity within retail. The start of the Vancouver 2010 Winter Games is a perfect time to ensure SEGA is at the forefront of the consumer's mind when it comes to recreating that Olympic Winter Games feeling in living rooms everywhere.

Vanwege de successen heeft SEGA ook laten weten dat ze de game blijven onderstenen met onder andere televisie-reclames in Noord-Amerika en Europa tijdens de Winterspelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?