Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winter Wonderland is gearriveerd in Overwatch

Het kerst-evenement van Overwatch, Winter Wonderland, is wedergekeerd. Vanaf vandaag kunnen spelers weer nieuwe winterse cosmetics behalen en een nieuwe game modus spelen.

Elk jaar komt Overwatch terug met een evenement tijdens de koude winterdagen genaamd Winter Wonderland. Vanaf vandaag is dit evenement weer te spelen en is er veel nieuwe content in de game gekomen. Zo is er een nieuwe brawl, 4v4 Freezethaw Elimination, waarin je al je tegenstanders moet bevriezen om te winnen. Een speler raakt bevroren, wanneer ze normaal eigenlijk dood hadden moeten zijn. Je kan je teamgenoten redden van de bevriezing door bij ze te staan en ze te ontdooien. Winter Wonderland is natuurlijk niet compleet zonder de nodige gratis cosmetische items, zoals een Elf Junkrat skin, player icons en sprays. Deze kan je ontgrendelen door wekelijkse uitdagingen te voltooien. Daarnaast zijn er nieuwe cosmetics die je via lootboxes kan krijgen, waaronder vijf legendary skins, drie epic skins, player icons en sprays. Onder andere Mei, Moira, Zenyatta en Reinhardt hebben een nieuwe winterse skin ontvangen.

Overwatch Winter Wonderland is nu te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en duurt tot 5 januari.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?