Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Winter content onthuld voor Animal Crossing: New Horizons

De winter content van Animal Crossing: New Horizons is officieel onthuld. In een korte trailer toont Nintendo wat de spelers in november en december kunnen verwachten.

De gratis update komt aankomende donderdag al uit en voegt verschillende nieuwe dingen toe. Zo komen er onder andere nieuwe haarstijlen en reacties naar New Horizons toe. Verder zijn ook de evenementen onthuld die in november en december in de game gaan plaatsvinden. Het eerste evenement is het Smakenfestijn dat op 26 november plaatsvindt. Op dit festival kan de speler met chefkok Franklin een lekkere maaltijd voor jouw eilandbewoners maken. Op 24 december is het Speelgoeddag in Animal Crossing: New Horizons. Op deze feestdag kun je Jingle het rendier ontmoeten en staat deze dag in het teken van cadeaus geven aan jouw eilandbewoners. Als laatste wordt er een teaser gegeven voor de volgende update die volgens de trailer eind januari moet uitkomen. De volledige trailer van deze update is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier Claudia's review over deze game.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?