Winnen in Assassin's Creed 2 met Uplay

Dat Assassin's Creed 2 vanaf morgen te koop is, dat weet iedereen nu wel. Ubisoft heeft echter laten weten dat iedereen die de game aanschaft, kan gaan genieten van een bèta van de service Uplay. De service is op de E3 van dit jaar al even kort getoond, maar nu kunnen we er eindelijk zelf mee werken.

In de toekomst zal Uplay gaan bestaan uit de elementen Win, Help, Share en Shop. In Assassin's Creed 2 kun je vooralsnog alleen aan de slag met het element Win en dat biedt al meteen heel wat leuks. Zo kun je 'units' verdienen met bepaalde acties in de game, om die units daarna in te wisselen voor exclusieve in-game content, zoals kleding van de assassin Altaïr uit het eerste deel van de serie. Natuurlijk zijn er nog veel meer items te verdienen, dus bij deze nog een reden om één van de beste games van dit jaar te gaan spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?