Winnaar Injustice 2 Pro Series doneert deel prijzengeld aan tegenstander

Geplaatst: 15 november 2018 21:00
Aangepast: 15 november 2018 21:00

Er bestaan in deze tijd van pietendiscussies, Brexits en andere narigheid nog steeds mensen die oog hebben voor anderen. De winnaar van de Injustice 2 Pro Series heeft namelijk een opmerkelijke bestemming voor een groot deel van zijn prijzengeld.

Afgelopen dinsdag vond de Injustice 2 Pro Series plaats. Het is het grootste toernooi ter wereld omtrent Injustice 2. Uiteindelijk mocht Dominique "SonicFox McLean zich de winnaar van het evenement noemen en daarmee streek hij een geldbedrag op van maar liefst 40.000 dollar. In plaats van het prijzengeld in eigen zak te steken doneert hij een kwart van het totale bedrag aan de familie van Curtis "Rewind" McCall, zijn tegenstander in de finale van de Injustice 2 Pro Series. De familie van McCall kan de geschonken 10.000 dollar ook goed gebruiken, de vader van Curtis heeft namelijk een gevorderde vorm van kanker en is daar recent nog voor onder het mes gegaan. Een mooi gebaar van SonicFox dus.

onbekend

Hopelijk verloopt het herstel van McCall's vader voorspoedig.

Bron: Kotaku
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Injustice 2

Series

Injustice

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

18 mei 2017

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord