Win prijzen met 1 tegen 100

Op dit moment loopt er op Xbox Live een bèta versie van de game '1 tegen 100', en als het goed is kan binnenkort iedereen aan de slag met deze nieuwe game, mits je beschikt over een Xbox Live Gold account natuurlijk.

Nou, leuk, denk je misschien, maar het wordt nog interessanter. Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat ze in de toekomst dagen gaan organiseren waarop je prijzen kan winnen, door gewoon de game te spelen. Denk hierbij aan Microsoft Points of Xbox Live Arcade games. Klinkt best leuk toc, prijzen winnen door gewoon wat vraagjes te beantwoorden?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?