Win met Blur een echte BMW!

Aanstaande woensdag, 4 augustus, zullen Activision en Sony ter promotie een echte BMW 125i weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is de demo van Blur te downloaden en te spelen.

Je zult door moeten spelen tot level 5. Daarna maak je automatisch kans op de BMW. De actie loopt tot 25 augustus. Ben je geïnteresseerd geworden? Check dan ook even PlayStation Home om te zien hoe de auto eruit ziet. Hier staat de BMW namelijk. Naast de auto worden er ook exemplaren van Blur weggegeven. De minimumleeftijd om met deze prijsvraag mee te doen is 18 jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?