GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Win een BMW

De mogelijkheid om een BMW 3 Serie te winnen legt het aantal downloads van Race Drive: GRID geen windeieren. Zo is de demo inmiddels al meer dan 1 miljoen keer gedownload via Xbox Live.

De huidige snelste tijd staat op 1 minuut en 13 seconden, dus zul je flink je best moeten doen wil je straks een splinternieuwe BMW voor de deur hebben staan.

De volledige game is vanaf 30 mei verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?