Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wijzigingen releasedata games Ubisoft

Binnen de releasedata van enkele games die Ubisoft dit halfjaar gaat uitbrengen hebben wat wijzigingen plaatsgevonden. Deze sommen we hieronder even voor je op:

- I am Alive verschijnt in eerste kwartaal
- De PC versie van Tom Clancy's H.A.W.X is verschoven naar maart
- Tenchu 4 voor de Nintendo Wii verschijnt begin maart
- De PC versie van Tom Clancy's EndWar staat ook voor maart genoteerd
- De prequel van Call of Juarez , met als titel Call of Juarez: Bound in Blood, gaat in het tweede kwartaal verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?