Wi(i)elrennen met Cyberbike

Onmogelijk dacht ik toen ik dit nieuws las. Onder het moto: hoe zotter hoe liever, komt er nu een fiets uit als controller voor de Wii. Inderdaad, dat heb je goed gelezen: een fiets. Zoals natuurlijk te verwachten was, is deze volledig in het wit (zodat hij mooi staat naast je console).

Het is Big Ben die deze fiets (en bijkomende game: Cyberbike) zal uitbrengen. In Cyberbike gebruik je je Mii om samen met je fiets tegen de pollutie te vechten. Zo zal je over verschillende parcours, ter land ter zee en in de lucht rijden. Ook is er zelfs een multiplayer te vinden in deze game! Jammer genoeg niet met vier fietsen tegelijk, maar in een beurtrolsysteem.

Hieronder vind je de foto van de doos. Misschien best met de auto komen als je hier om wilt gaan in de winkel

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?