Check hier alle PlayStation State of Play content

Wii wordt niet goedkoper

Omdat de Wii standaard overal uitverkocht is, en de Nintendo DS nog steeds als warme broodjes over de toonbank gaat, komt het niet als een verrassing dat Nintendo niet verwacht dat de prijs van de console en handheld dit jaar nog een prijsdaling krijgen. Dat heeft Nintendo President Saturo Iwata bekendgemaakt.

Ondanks de leveringsproblemen is de Wii de afgelopen maanden maar liefst 18,6 miljoen keer verkocht, waardoor de teller momenteel wereldwijd op 24,4 miljoen verkochte consoles staat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?