Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Wii versie Rock Band meest verkocht

Rock Band is, net als Guitar Hero, een rythmgame die het samen spelen benadrukt. Iemand speelt de gitaar, de ander speelt de bas de ander gaat op de drums en weer iemand anders zingt. Het is een succesformule en dat zie je aan de verkopen.

Rock Band is in 2008 meer dan een miljoen keer verkocht en dat is dan vooral de Nintendo Wii versie. De precieze cijfers moeten nog bekendgemaakt worden. We weten nu niets meer dan dat de Nintendo Wii versie 150.000 exemplaren heeft verkocht en dat was in het midden van december. Blijf Gameliner in de gaten houden voor gedetailleerde cijfers over Rock Band.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?