Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Wii-versie Guitar Hero III vanaf nu om te ruilen

De Wii-versie van Guitar Hero III: Legends of Rock kampte met problemen omtrent het geluid, iets wat in een spel als Guitar Hero toch wel in orde hoort te zijn. Activision maakte echter bekend dat de Europeanen nu ook van volledig geluid kunnen genieten.

Het probleem met de 'oude' versie was dat er alleen 'mono' geluid in de game zat. Wanneer je de Wii-versie dus via je surround sound systeempje wilde afspelen kwam je van een koude kermis thuis. Activision heeft het probleem echter weten op te lossen. De versies in de winkel bezitten nu sowieso normaal geluid. Alle eigenaren van de versie met het geluiddefect kunnen gratis een nieuwe gamedisc aanvragen via deze speciale site. Door je oude gamedisc gratis op te sturen krijg je vanzelf een nieuwe teruggestuurd, zodat je nu pas écht kunt rocken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?