Dead Space
  • ONTWIKKELAAR EA RS Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Horror, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Wii-versie Dead Space heeft naam

Nintendo Wii bezitters mogen binnenkort ook een extra onderbroek en luiers bij zich gaan dragen. Dead Space komt namelijk, na een Xbox 360, PC en PlayStation 3 versie, ook op de Nintendo Wii.

Dead Space: Extraction zal de game gaan heten. De game is niet zomaar een simpele port van het origineel. De game wordt gespeeld met een vrouwelijk personage en brengt onderwerpen aan het licht die in het origineel onduidelijk waren of niet besproken werden. De game speelt zich af voor de evenementen van de Ishimura en bevindt zich op een kolonie met mijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?