Wii verkopen verdriedubbelt

De verkopen van de Nintendo Wii zijn in Japan deze week met maar liefst 297 procent gestegen. Nou kun je natuurlijk zelf allerlei oorzaken gaan bedenken hoe het kan dat de verkopen van de Wii zo snel zijn gestegen, maar wij weten het antwoord.

Het succes van Monster Hunter 3 heeft namelijk voor deze enorme stijging gezorgd. In één dag vlogen er in Japan ruim 520.000 exemplaren van de game uit de winkels. Hierdoor verkocht Nintendo geen 24.000 Wii's in een week, maar ruim 95.000 stuks. Nintendo profiteert dus flink van Monster Hunter 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?