Wii update 4.2

De mensen bij Nintendo zijn nu eenmaal bezige bijen. Er is alweer een nieuwe update beschikbaar voor ons trouwe witte bakje. Veel veranderingen zullen er niet te zien zijn, tenzij je dingen doet die de big N niet wilt dat je doet. Het gaat hier over de nieuwe System Update (4.2) voor de Wii uiteraard. De mensen die hun Wii verbonden hebben met behulp van Wii Connect 24 hebben inmiddels een email gekregen.

En dan nu: de details van deze update!

Deze update bevat verbeteringen achter de schermen die geen invloed hebben op de functies van de Wii. Ze zullen wel de algemene systeemprestaties verbeteren. Omdat ongeautoriseerde wijzigingen om data en programma's op te slaan uit ten boze zijn, zal versie 4.2 deze modificaties opsporen en verwijderen.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?