Wii Remote, Virtual Reality mode?

Overal op het net zijn ze er wel. Of het nou om een computer gaat of een een console, zij bouwen het om. Ze hacken er op los, proberen de software of hardware aan te passen om nieuwe opties mogelijk te stellen.

Ditmaal staat zo'n hacker in de picture. Zijn naam is Johnny Chun Lee en heeft al meerdere Wii Remote projecten achter zich liggen. Na menig geknip en geknutsel heeft Johnny de "Head Tracking" functie ontdekt. Deze houdt in dat je bij het bewegen van je hoofd een Virtual Reality effect zal creëren.

Op het onderstaande filmpje kun je het project van Johnny bekijken. Wat vind jij, is dit iets voor de toekomst of is dit pure tijdverspilling?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?