Wii Party verschijnt begin oktober ook in Europa

We krijgen er nog een Wii game bij. Nintendo komt namelijk dit keer niet met Wii Sports of Wii Fit, maar met Wii Party. De game zal een beetje te vergelijken zijn met Mario Party, alleen zal deze versie geen Mario bevatten. Wii Party zal namelijk met eigen gemaakte Mii's worden gespeeld.

In totaal zal de game ruim 80 minigames bevatten en wel 13 verschillende speltypen. Zo kun je samen met je vrienden Time Bomb spelen, waarbij de Wii Remote een bom is die je moet doorgeven zonder er teveel mee te schudden of bijvoorbeeld Hide 'n' Hunt, waarbij één iemand de Wii Remote verstopt en de andere hem moeten zoeken met behulp van geluiden die de Wii Remote maakt.

Zo zijn er nog veel meer speltypen en het mooiste van alles is nog dat de game nu ook naar Europa zal komen. De game is namelijk al een poosje in Japan verkrijgbaar, maar zal nu dan ook eindelijk naar ons toekomen. Om precies te zijn zal de game op 8 oktober in Europa verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?