Wii Party aangekondigd

We krijgen er nog een Wii game bij. Nintendo komt namelijk dit keer niet met Wii Sports of Wii Fit, maar met Wii Party. De game zal te vergelijken zijn met Mario Party alleen zal deze versie geen Mario bevatten. Wii Party zal namelijk met eigen gemaakte Mii's worden gespeeld.

Volgends Iwata is het erg logisch om Mii's te gebruiken voor dit soort games. Het is echter nog niet bekend of Wii Party ook naar Europa zal komen. De game is namelijk alleen nog maar aangekondigd voor in Japan. De kans is wel groot dat ook deze game naar Europa zal komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?