Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wii Music

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Wii Music toch in 2008

Nintendo liet ons op de E3 van 2006 weten welke games we konden verwachten in 2008. Eén van de games die Nintendo destijds aankondigde was Wii Music. Helaas is er sindsdien weinig meer over bekendgemaakt.

Nu is er echter meer informatie vrijgegeven. In een interview van Shigery Miyamoto met TIME kwam onder andere Wii Fit ter sprake. Meteen daarna stond het volgende geschreven:

He is now working on a music game. It's due later this year, even if it takes a few Bowser-like outbursts to pull off.

Hetgeen zou kunnen duiden op de komst van Wii Music dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?