Wii MotionPlus vliegt de winkels uit

De Wii MotionPlus verkoopt als een trein. Er zijn al ruim 656.000 exemplaren verkocht in Japan. Hoogstwaarschijnlijk komt dit doordat de Wii MotionPlus gratis bij de Wii Sports Resort wordt geleverd.

Los doet de Wii MotionPlus het echter ook niet slecht, want zonder bundel zijn er al 296.000 exemplaren verkocht. Toch blijft de Wii MotionPlus beter verkopen met de Wii Sports Resort. In totaal zijn er namelijk 360.000 bundels verkocht. Hoog tijd dus voor nog meer vette bundels.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?