Wii Motion Plus verbetert Zelda

Eiji Aonuma heeft in een interview met het Official Nintendo Magazine verteld dat de Wii Motion Plus er voor zal zorgen dat de volgende Zelda game nog beter wordt. De game is echter niet speciaal ontwikkeld voor de Wii Motion Plus.

Na wat experimenteren zijn de ontwikkelaars van de game echter overtuigd van het resultaat. Volgens Aonuma verbetert de Wii Motion Plus aanzienlijk het speelplezier van de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?