Wii Motion Plus is te gevoelig

De nieuwe Wii Motion Plus van Nintendo zou er voor moeten zorgen dat de WiiMote nog gevoeliger wordt. De Wii Motion Plus is echter te gevoelig gemaakt, waardoor de gevoeligheid naar beneden is gehaald.

Dit werd bekendgemaakt door de ontwikkelaar van de EA's Wii games genaamd Tiger Woods PGA Tour en Grand Slam Tennis. De gevoeligheid van de games moest namelijk omlaag worden gehaald om de games nog een beetje leuk te kunnen houden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?