Wii krijgt geen online wormen

Wie kent ze niet, de meest gewelddadige wormen van onze planeet? De piertjes van Worms maken al jaren de gamewereld onveilig met bazooka's, granaten en al het andere wapengeschut dat je je maar kunt bedenken.

Helaas zullen onze geliefde vechtersbaasjes niet online op de Wii verschijnen. Dat heeft uitgever THQ laten weten. Naar THQ's zeggen zou Worms: A Space Oddity veel leuker zijn wanneer je met echte vrienden speelt, in plaats van online buddies.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?