Wii geeft stokpaardje nieuwe dimensie

Na huisvrouwen, opa's en oma's zijn nu de paardrijders aan de beurt. KOEI heeft bekendgemaakt te werken aan G1 Jockey Wii 2008, een paardrijdsimulator voor de Wii.

De game zal gebruik van een besturingscombinatie tussen het Balance Board en de Wiimote. Naast het deelnemen aan races zul je ook je paard moeten verzorgen en heb je de mogelijkheid om een volledig fokprogramma op poten te zetten.

In september kunnen we massaal met een stokpaardje tussen de benen op het Balance Board springen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?