Wii Fit

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Wii-Fit verschijnt in het voorjaar

Zojuist heeft Nintendo bekendgemaakt dat Wii-Fit verschijnt in het voorjaar van 2008 in Europa. Er is nog geen exacte datum bekend.

Wii-Fit zal in combinatie met een Balance Board worden geleverd. De Balance Board helpt je bewegingen te registreren. Met deze bewegingsgevoelfunctie kan het ook op andere manieren gebruikt worden. Er zit namelijk ook een ingebouwd meetapparaat in het apparaatje, dat je gewicht meet. De hardcore gamers onder ons zijn er waarschijnlijk minder door gecharmeerd, maar het blijkt in Japan al aangeslagen te zijn, dus geef Nintendo eens ongelijk dit uit te brengen.

Ikzelf heb Wii-Fit tijdens de Game Convention in Leipzig al mogen testen, maar op de gekregen Wii-Fit-sokken na, was ik er niet helemaal van onder de indruk.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?