Wii Fit Plus wordt op E3 aangekondigd?

Analisten van Macquarie Research hebben zojuist aangegeven dat ze verwachten dat Nintendo op de E3 Wii Fit Plus gaat aankondigen.

Nadat dit gerucht naar buiten kwam, werd Wii Fit Plus als trademark aan de Japanse databanken toegevoegd. Ook zou het logo al van dit product klaar zijn, dat duid er dan sterk op alsof de game al in ontwikkeling is genomen door Nintendo.

Het product zal waarschijnlijk apart of als bundel worden aangeboden, we wachten het gerucht af en houden jullie op de hoogte indien er meer informatie naar buitenkomt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?