Wii bij de fysio

Een Australische wetenschapper heeft de fysiopraktijken heel wat geld weten te besparen. De wetenschapper was namelijk benieuwd of patiënten ook met een Wii Balance Board opnieuw konden leren staan.

De resultaten van dit onderzoek bleken uiteindelijk zo goed te zijn dat professionelen systemen van ruim 10 duizend euro overbodig zijn geworden voor het herstellen van patiënten na een beroerte, hersenletsel of om de balans van te vroeg geboren kinderen te testen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?