White Knight Chronicles krijgt opvolger

Vandaag heeft de ontwikkelaar Level 5 op de Tokyo Game Show laten weten ze al druk bezig zijn aan een opvolger van White Knight Chronicles. Opvallend is dat het eerste deel nog steeds niet is verschenen in het Westen.

Het spel zal de naam White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness dragen en zal exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen. Een verschijningsdatum is voorlopig nog niet vrijgegeven.

Het eerste deel verscheen december vorig jaar in enkel in Japan. Voorlopig kon het Westen nog niet genieten van deze titel, maar volgens de ontwikkelaar komt daar in de nabije toekomst verandering in. Hopelijk horen we binnenkort meer over beide titels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?