White Knight Chronicles 2 details bekend

Op dit moment geven we een versie van White Knight Chronicles weg, maar in de tussentijd is deel twee alweer aangekondigd. Na de aardig goede verkopen van het eerste deel, is het niet zo gek dat White Knight Chronicles 2 eraan komt. Volgens Famitsu, een Japans magazine, zal de snelheid van de gameplay wat worden opgeschroefd.

Ook zul je een nieuwe aanval krijgen, namelijk dash. Wat deze aanval doet is niet bekend, maar zal vast ook helpen met de snelheid van deel twee. De omgevingen van White Knight Chronicles 2 zullen ook meer dynamisch worden, zo zullen er verschillende seizoenen en weerpatronen beschikbaar zijn. En als laatst zal er een nieuwe character, genaamd Miu, bij de huidige cast geplaatst worden.

Deel twee wordt verwacht in Japan rond de zomer, het zal dan nog wel even duren tot de game zich hier zal vertonen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?