WET

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 18 september 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

WET verschijnt op 18 september

Vandaag heeft Bethesda Softworks, verantwoordelijk voor onder meer The Elder Scrolls 4: Oblivion en het recente Fallout 3, bekendgemaakt dat WET vanaf 18 september in de winkelrekken zal liggen.

WET is een derdepersoons actiegame waarin je speelt met Rubi, een vrouwelijk vechtersbaas á la Uma Thurman. Rubi is een soort van huurling die ingehuurd kan worden voor onder meer het vermoorden van belangrijke personen, het beschermen van andere belangrijke personen en het stelen van bepaalde zaken. WET zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?