Werknemers CD Projekt krijgen zesdaagse werkweek

Geplaatst:
Aangepast: 30 september 2020 11:04

Medewerkers van CD Projekt krijgen de komende tijd te maken met een zesdaagse werkweek om de releasedatum van Cyberpunk 2077 in november haalbaar te houden, volgens een rapport van Bloomberg.

Bloomberg pikte een interne mail op van CD Projekt, waaruit duidelijk werd dat de heftige werkperiode gebruikt gaat worden voor het oplossen van bugs in de game. De game is blijkbaar wel al naar Sony en Microsoft verzonden om te testen op de consoles. In de email schreef Adam Badowski, CEO van CD Projekt Red, dat de medewerkers van de studio de komende periode 'hun vaste aantal werkuren plus een dag in het weekend' moeten werken. Dat gaat tegen het statement in dat de studio vorig jaar maakte, waarin ze claimde dat de overwerk-periodes optioneel zouden zijn voor het personeel. In januari gaf co-CEO Adam Kiciński zelfs aan dat er helemaal geen extra uren nodig zouden zijn. Dit geeft Badowski dan ook wel toe in zijn email richting de werknemers. Maar volgens een anonieme werknemer van CD Projekt maakt een deel van het personeel al een jaar wekelijks overuren.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord