WEREWOLF: THE APOCALYPSE - EARTHBLOOD
  • ONTWIKKELAAR Cyanide Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM Q2 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood aangekondigd op PDXCon

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is aangekodigd door ontwikkelaar Cyanide tijdens PDXCon.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is aangekondigd en verschijnt volgend jaar. De game is gebaseerd op de gelijknamige pen en papier RPG. De game probeert de bron eer aan te doen en dicht bij het originele materiaal te blijven en de hoofdlijnen te volgen. Actuele onderwerpen komen aan bot in de game, zoals ontbossing en de relatie tussen mens en natuur. In de reveal trailer, ook gepresenteerd tijdens PDXCon, zie je hoe Cahal terugkeert naar zijn stam om ze te helpen. Endron, een oliemaatschappij, vernietigd het woud waarin Cahal's stam woont en hun heiligdommen. Cahal is soms mens, soms wolf en als hij zich echt boos maakt, een weerwolf.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood verschijnt in de zomer van 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?