Wereldrecord voor Assassin's Creed 2

Assassin's Creed 2 valt nogmaals in de prijzen. Ditmaal heeft de game een wereldrecord verbroken. Assassin's Creed 2 is de game die het meest op de cover heeft gestaan tussen de aankondiging en de uiteindelijke release.

In totaal hebben 127 bladen, verspreid over 32 landen Assassin's Creed 2 op de cover gezet. Alain Corre van Ubisoft had er het volgende over te zeggen;

The worldwide interest for the brand, coupled with the energy and creativity of our press team made for a winning combination and I am proud of receiving this Guinness World Record

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?