Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wereldkampioenschappen Pokémon

Terwijl ze in Bejing om gouden plakken strijden, is afgelopen weekend het Wereld Kampioenschap Pokémon 2008 gehouden.

Meer dan 400 spelers uit 30 landen kwalificeerden zich voor deze wedstrijd die in Amerika werd gehouden. Amerika won alle 3 divisies van de Trading Card Games en ook de junior Videogame Showdown titel ging naar Amerika. Er was verrassend genoeg maar 1 Japanse speler die de overwinning van de Senior Divisie behaalde.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?