Wellicht geen cell-processor voor PlayStation 4?

We hebben al veel gehoord over wat de PlayStation 4 niet zou hebben. Zo hebben we gehoord dat de toekomstige console misschien geen optische drive krijgt. Vandaag werd bekendgemaakt dat Sony zit te kijken of de beroemde cell-processor wel nodig is. Wat zit er dan wel in de PlayStation 4?

De fabrikant is aan het kijken of er misschien een multicore processor in kan, zoals bij gewone PC's. Hiroshige Goto, tech writer, bij Sony zei ook dat de PlayStation 4 op zijn vroegst wordt uitgegeven in 2012. Het duurt minimaal 2 jaar om van een concept een uiteindelijk product te maken. Sony is dus al bezig met het kijken naar een PlayStation 4, maar zit jij daar op te wachten?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?